Ampeer gaat live!

Welkom bij Ampeer

Vandaag gaan we officieel van start! We hadden ons geen beter begin van 2019 kunnen inbeelden en staan te popelen om je bij Ampeer te kunnen verwelkomen. Wat allemaal begon met een klein maar gepassioneerd team met een groot idee, is nu uitgegroeid tot een bedrijf met een sterke toekomstvisie. Door middel van humor, onze sterke ondernemerszin en een recht door zee instelling willen we de energiewereld veranderen. Zo willen we door persoonlijke begeleiding te bieden en het gewoonweg simpel te houden, energie voor iedereen toegankelijk maken. Zo zal het mogelijk zijn om zelf gemakkelijk je energie pakket samen te stellen.

 

 

Het is bij ons bijvoorbeeld mogelijk om een energiebesparingsdienst toe te voegen aan je Ampeer energiepakket. Hierdoor blijf je vanuit je persoonlijke ‘I ampeer’ omgeving op de hoogte van jouw energieverbruik en ontvang je concrete notificaties wanneer er iets opmerkelijks aan de hand is. Want uiteindelijk wil je op de hoogte worden gebracht van jouw energieverbruik wanneer dit er ook echt toe doet.

Bij het samenstellen van je energiepakket kan je ook kiezen wat voor energie je zou willen afnemen. Onze 100% groene energie bestaat volledig uit wind- en zonenergie. Naast deze twee duurzame energiebronnen, maken we ook gebruik van waterkracht.
Naast het bieden van groene energie, willen we ook zo goed mogelijk bijdragen aan onze samenleving en het daadwerkelijk groen zijn. Zo is het bedrijfspand waar wij werken bijvoorbeeld duurzaam gebouwd. Hierdoor kunnen we optimaal bijdragen aan een duurzame wereld.

Kortom, we hebben ongelofelijk veel zin om aan de slag te gaan! Daarom horen we graag hoe we jouw energievragen in oplossingen kunnen omzetten!

Warme groeten uit Barendrecht!

naar top