Over Ons

Wij zijn energiek bezig

Wie wij zijn

Wij zijn een jong en enthousiast team dat door middel van humor, ondernemerszin en een recht door zee aanpak de energiewereld wil veranderen. Wij geloven dat energiezaken persoonlijker, eenvoudiger en logischer kunnen zijn.

Meer

Iedere dag gaan we aan de slag om de wereld iets beter te maken. Met onze ervaring kunnen we je de juiste oplossing om energie te besparen aanbieden. Wij nemen de tijd voor al je energievragen en streven naar een individuele klantbeleving.

Wat wij doen

Ampeer werkt nauw samen met de onafhankelijke energieleverancier Anode Energie, dat vanaf haar ontstaan in 2001 ruime ervaring betreft de inkoop en levering van energie opgebouwd heeft. Hierdoor kunnen wij ons focussen op het bieden van de ultieme klantbeleving.

Meer

Het nemen van verantwoording voor de samenleving en het milieu is voor ons belangrijk. Onze ambitie is om uitsluitend energie uit fossielvrije bronnen te gebruiken en een duurzamere manier van leven mogelijk te maken.
Dit willen we bereiken middels 100% groene stroom afgestemd op jou wensen verbonden met praktische bespaartips.

Onze diensten

Door goed naar je te luisteren zijn we in staat om met je mee te denken. Daardoor kunnen we je de best mogelijke oplossing voor jouw energievraagstukken bieden zodat je een tevreden gevoel bij ons hebt.

Meer

Onze 100% groene stroom komt uit wind, zon en waterkracht.
Met behulp van de innovatieve ‚I ampeer‘ omgeving geeft Ampeer je gemakkelijk inzicht in je energieverbruik. Als resultaat heb je beter grip op je energiezaken en kan je je CO2-footprint zo klein mogelijk houden. Zo werken we samen aan een schonere en groene wereld. Daar worden we blij van!

Ons team
Team foto Ampeer1944 zwart wit 1 - Ampeer

Ampeer begon met een klein maar gepassioneerd team met een groot idee en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met een sterke toekomstvisie.

Ons Online Energiecafé

In ons Online Energiecafé praten we samen met jou over thema’s uit de energiewereld.

Hier zetten wij veranderingen op de energiemarkt voor jou op een rijtje en stimuleren het besparen van energie door het geven van bespaartips.

other guys chatting in coffeebar with laptop - Ampeer

Wat voor stroommeter heb ik?

Als je in de meterkast naar je stroommeter kijkt, dan zie je een of meer telwerken waar je je stroomverbruik kan aflezen.
Sommige elektriciteitsmeters zijn nog analoog, maar de meeste stroommeters zijn inmiddels digitaal. Er zijn enkele meters en dubbele meters. Een enkele meter …

Handige weetjes

De meeste mensen vinden de energiemarkt maar ingewikkeld. Vaak worden wij gevraagd, om energie onderwerpen in gewoon Nederlands uit te leggen. Dit doen wij graag.

Heb jij ook een energievraag voor ons?

Mail ons dan naar: info@ampeer.nl

naar top